Foto alcaldessa logo PAEC

Un concepte integral de l'educació

Ja fa anys que l'Ajuntament col·labora amb els centres educatius en la formació integral de la nostra ciutadania, posant a l'abast de les escoles una oferta educativa complementària. Aquest programa ha anat creixent, amb nous àmbits i més propostes que milloren l'oferta any rere any, i ha possibilitat que l'alumnat dels diferents nivells educatius, des de l'escola bressol fins a l'ensenyament d'adults, pugui assolir altres coneixements. La gran confiança que el professorat hi ha dipositat sempre ha estat clau en l'èxit d'aquesta iniciativa.

La gestió d'aquest programa va donar un gran salt qualitatiu fa tres cursos gràcies a la incorporació de les tecnologies de la informació i de les comunicacions en la seva gestió. A través del web municipal www.esplugues.cat es poden consultar i fer les peticions per participar a les diferents activitats. Per facilitar la tasca dels docents i agilitzar tot el procés d'inscripció, any rere any incorporem novetats tècniques que millorin alguns aspectes vinculats al procés d'inscripció.

Confiem que l'oferta formativa, àmplia i diversa, inclosa al PAEC 2023-2024, s'adeqüi a les necessitats del vostre alumnat i puguem contribuir a impulsar el concepte de ciutat educadora que totes i tots volem, amb una oferta àmplia, diversa, que abasta els àmbits del coneixement més diversos i que és molt necessària en la formació integral de les persones. Una oferta que constitueixen un magnífic exemple de la voluntat educadora de la ciutat d'Esplugues.

Pilar Díaz
Alcaldessa d'Esplugues

imatge1
Logo Ajuntament Esplugues
Imatge Seguent